Έπιπλα

    Για  να  απολαύσετε  τον  κήπο  &  τη  βεράντα  σας  !
 

              

Ξύλινη  Καρέκλα  Kerwing
Πτυσσόμενη 5 θέσεων

         

Ομπρέλα  Αλουμινίου
Φ230-Φ300
        

               

Ξύλινη  Καρέκλα  Yellow Balau
Πτυσσόμενη  Εύκολη  Αποθήκευση

      
          Ξύλινη  Καρέκλα  Kwila
   
Πτυσσόμενη
                      

Ξύλινο τραπέζι  Red Shorea
140
x80x H75cm

     

  Ξύλινη  Σεζλόνγκ   Yellow Balau    
Με πανί


Ξύλινο τραπέζι  Yellow Balau       
180+50
=230x 100cm

Ξύλινο τραπέζι  Yellow Balau    
150+50=200x100cm
                      KWILA  είναι ένα τροπικό σκληρό ξύλο που βρίσκεται στη Νότιοανατολική Ασία και χρησιμοποιείται για έπιπλα κήπου σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Το Kwila είναι ένα από τα πιο ισχυρά και κατάλληλα ξύλα για έπιπλα εξωτερικού χώρου. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε λάδι, το κάνει ανθεκτικό στις ποικίλες καιρικές συνθήκες και έντομα, ενώ η υψηλή πυκνότητά του το καθιστά κατάλληλο για κατασκευή επίπλων εξωτερικού χώρου.
                    TEAK (Tectona grandis)
Το teak είναι πολύ ανθεκτικό είδος ξύλου, επομένως είναι απο τις πιο ενδεδειγμένες επιλογές για έπιπλα εξωτερικού χώρου. Επίσης χρησιμοποιείται σαν φλοιός για διακοσμήσεις. Είναι ανθεκτικό στις ποικίλες καιρικές συνθήκες, παρόλο την απαλή υφή του.
                    CHO CHI (Parashorea)
Συνδυάζει την καλή ποιότητα με την οικονομική τιμή. Προέρχεται από το Βιετνάμ και έχει γίνει κατάλληλη επεξεργασία για την ανθεκτικότητα στις κλιματικές μας συνθήκες. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να το κάνετε σαν καινούριο, με ένα τρίψιμο με γυαλόχαρτο και πέρασμα με ειδικό λάδι, ποθ διαθέτουμε.
                    KERUING HARDWOOD (Dipterocarpus)
Είναι το πιο οικονομικό από όλα τα άλλα είδη ξύλου, αλλά πραγματικά ανθεκτικό και σκληρό. Το χρώμα του είναι κόκκινο-καφέ και  χρησιμοποιείται ακόμα και για κατασκευές δαπέδων, λόγω της αντοχής του.
Shorea, βρίσκεται στην Ινδονησία και Μαλαισία. Είναι δυνατότερο και βαρύτερο από το teak, αλλά εξαιτίας της αφθονίας του, έχει συνήθως χαμηλότερη τιμή. Η διάρκεια ζωής του είναι τουλάχιστον για 50 χρόνια.
 

ξέρουμε τι χρειάζεστε και σας το προσφέρουμε !!!!

 

Ιωάννου Μεταξά 4, 19002 Παιανία, Τηλ.210 6642060
© 2013 γεωποΝικολογιάννη - All rights reserved.

Design by